Report z benefičního představení „4 Buchty“ na Husovce

Toto nezapomenutelné benefiční představení „4 Buchty“ bylo zorganizováno z iniciativy naší příznivkyně a přítelkyně Marcely Šikové na podporu pralesa a pralesní školy Sachawa. Večer přinesl mnoho smíchu a radosti, avšak také jsme diskutovali o závažných tématech spojených s nynější kritickou situací v pralese.

Celý večer byl věnován dobročinnosti a provázela nás skvělá atmosféra. Tradičně jsme hosty občerstvovali amazonským léčivým čajem Wayusa. Díky útulnému prostředí kavárny Husovka, která nám poskytla prostor pro tuto událost, jsme dokázali vytvořit příjemné a uvolněné prostředí, kde jsme se všichni cítili jako doma.

Organizátoři si pro nás dokonce připravili tombolu s originálními dárky a výrobky od nich samotných. Tím jsme byli schopni vybrat nemalou částku na podporu pralesa.

Divadelníčky Marcela Šiková a Zuzana Froňková Macáková se s námi podělily o své cestovatelské zážitky, které byly velmi inspirativní a příjemné na poslech. Marcelka nám představila své osobní zážitky z Ekvádoru prostřednictvím poutavých příběhů, které nebyly pouze zajímavé, ale také velice humorné. Díky jejímu vypravěčskému talentu jsme se na chvíli ocitli v samotném srdci Amazonského pralesa.

Hudba byla také důležitou součástí večera. Krásně nám zazpívala a zahrála hudebnice s kytarou Monika Sonk, poté spontánně vystoupily flétnistka a bubenice z obecenstva, a na chvíli se staly součástí celého představení. Nejenže jsme poslouchali, ale také jsme si zazpívali a zatancovali na jejich výjimečnou hudbu. Písně byly plné radosti a vtipu, což přispělo k příjemné náladě celého večera.

Během této čtyřhodinové akce se podařilo vybrat 10,000 Kč, a celá tato částka bude směřována na podporu pralesa a pralesní školy Sachawa.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na organizaci této nádherné události a také všem, kteří se zúčastnili benefičního představení a tím nás podpořili. Tento večer byl skvělý nejen pro nás, ale také pro přírodu a ochranu pralesa. Společně jsme dokázali, že i malá gesta mohou mít příznivý vliv na náš svět.