SBÍRKA NOTEBOOKŮ, TABLETŮ, SMARTPHONŮ a STANŮ




Právě probíhá sbírka pro děti do Ekvádoru!
Vybíráme TELEFONY, IPADY, NOTEBOOKY a STANY.
Pokud máte nějaké starší, které nepoužíváte, věnujte nám je prosím pro děti do komunit v pralese.
V průběhu epidemie se v Ekvádoru rozrostlo studium dětí přes internet. Rodiny ho ale nemají a musí cestovat 3x do týdne do města, aby si stáhly úkoly a to je pro ně velmi finančně náročné. Proto jsme se rozhodli udělat hlavní sbírku TELEFONŮ, IPADŮ, NOTEBOOKŮ do 25.1., kdy odlétáme do Ekvádoru, a vzít s sebou, co se vybere.

!! STANY !!
vybíráme pro první akci projektu ŽIVOTA POSTARU Pralesní škola.
Připravujeme otevření alternativní školy a školky pro děti v pralese, kde hlavní náplní bude žít v přírodě – v souladu, chránit ji a udržovat starověké moudrosti indiánských předků, které se velkou rychlostí vytrácí. Zároveň budeme splňovat podmínky státu, aby děti nemuseli docházet do města ani na internet pro dálková vzdělávání. Škola bude často dělat treky a kempovat několik dní v pralese.
Letos v dubnu připravujeme vytvoření botanické léčebné a jedle zahrady za podpory rodin s dětmi, kde se také bude kempovat. Rádi bychom stany použili i k tomuto týdennímu ubytování pro (nejen) indiánské rodiny, které nám tam přijedou pomoci.

Pakliže nás chcete podpořit návštěvou své rodiny a pomocí s projektem jste vítáni. (Rodiny s dětmi pobyt Duben 2021 – více info brzy zde)

Kontaktní osoba pro koordinaci předání – Michaela Grefa aka Istax Sivatl na FB
info@zivotpostaru.cz
Všechny naše projekty a sbírky je možno také podpořit finančně – číslo transparentiho účtu Života postaru: 34800348/2010