Na vlně naděje

KDY: Pondělí 7. října 2019 v 18:30 až 20:30
KDE: Škola da Vinci – Na Drahách 20, 25241 Dolni Brezany, Praha

Hosté: Agustin Jesus Grefa Licuy a Michaela Grefa Licuy Juraštíková

? ?Nechte se inspirovat starobylou indiánskou moudrostí a pomozte jí, aby se neztratila v hlubinách zapomnění? ?

? Srdečně vás zveme na setkání s ekvádorským vidoucím Augustýnem a jeho ženou Míšou, která pochází z naší domoviny. Augustýn a Míša mají krásný a silný záměr zachovat starou ekvádorskou indiánskou moudrost, která se ocitla ve vážném nebezpečí a která má obrovský potenciál obohatit náš vztah k přírodě a učit lidi a naše děti úctě k prostředí, ve které jsme se narodili.

? Vlivem církve a ekvádorské vlády se postupně vytrácí starobylá indiánská moudrost, která v sobě nosí hluboké poznání. Přijďte ochutnat jedinečnou atmosféru, kterou dokáží neopakovatelným způsobem tito dva odvážní bojovníci předat. Dozvíte se o blízkém setkání stařešinů, kde se bude rozhodovat, jestli své poznání budou vůbec předávat dál.

? Máte jedinečnou šanci podpořit jejich projekt
„ŽIVOT PO STARU“ nebo jen okusit to, o co by naše domnělá vyspělá společnost mohla přijít. Součástí přednášky bude promítání i informace, které vám umožní se zapojit do pomoci, která určitě stojí za to. Výtěžek z tohoto večera jde na podporu tohoto projektu, a tak jen vaše přítomnost bude nápomocná.

Začátek: 18:30
Místo: Škola da Vinci, Na drahách 20, Dolní Břežany
Vstup: zdarma, nutná registrace přes web školy da Vinci
Malé občertvení zajištěno.